In november 2017 heeft de Dorpsraad in Keldonk het AED-Donateurplan Keldonk met veel succes geïntroduceerd, met als slogan “Klopt uw Hart voor een ander”. 

Essentie van dit plan is dat iedereen een bijdrage van €4,50 doneert waarmee ze de vijf AED’s in Keldonk voor de toekomst 24/7 operationeel kunnen houden (zie www.keldonk.nl).

Veghel HartSave heeft al meerdere keren het bedrijfsleven opgeroepen om hun AED óók naar buiten te verplaatsen en daarmee de AED 24/7 beschikbaar te stellen voor de Burgerhulpverlener. Hiermee wordt snelle, en binnen de essentiële eerste 6 minuten, levensreddende hulpverlening mogelijk maakt.

Door de positieve houding naar aanleiding van het donateursplan en door de maatschappelijke betrokkenheid van de Fa. Verhoeven, Fijnmechanisch Ontwerpburo aan de Oudestraat 2 in Keldonk hebben zij ook hun steentje bijgedragen en hun AED naar buiten geplaatst. Daardoor is de 6-minutenzone weer verder geoptimaliseerd en kan gezegd worden dat Keldonk HARTSAVE is met deze extra buiten-AED. De benodigde kast met elektriciteit- aansluiting is gesponsord door de Dorpsraad en Veghel HartSave.

Bewoners en bedrijfsleven, gefeliciteerd met deze geweldige acties waar heel Keldonk baat bij heeft. Mede hierdoor bestaat er een hele grote kans dat slachtoffers met een hartstilstand levensreddend kunnen worden geholpen door de vele opgeleide Burgerhulpverleners in Keldonk.

Voor evt. informatie bel 06-31948129 of mail naar info@veghelhartsave.nl

Ook werd er in Keldonk een nieuwe AED geplaatst bij familie Van Zutphen, aan de Antoniusstraat 40. Deze is geplaatst aan de zijkant van het adres, aan het tuinhuis.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.