Help ons!Donatie € -

 

 

Fijn dat u ons steunt!

 

Donaties

Natuurlijk is uw financiële steun van harte welkom. Zonder financiële bijdragen van particulieren en het bedrijfsleven kan Stichting Veghel HartSave haar werk niet doen.

Stichting Veghel HartSave is een door de Belastingdienst als “goed doel” erkende organisatie (ANBI). Hierdoor kan de stichting uw bijdrage belastingvrij ontvangen en kunt u onder omstandigheden een fiscaal voordeel behalen voor de inkomstenbelasting wanneer u de stichting financieel steunt: uw donatie is fiscaal aftrekbaar.

 

Wilt u meer informatie over hoe u Veghel HartSave kunt steunen? Neemt u dan contact op met een van onze bestuursleden. U kunt ook een e-mail sturen naar info@veghelhartsave.nl.

Of word vriend van Veghel HartSave

Word vriend van Veghel HartSave en ontvang 10% korting bij Restaurant Hertog Jan en een cadeaubon van 10 Euro van Schellen Boek- en Kantoorboekhandel.

Heeft uw buurt al voldoende AED’s? Zijn er voldoende burgerhulpverleners beschikbaar? Kijk eens om u heen in uw woon- en werkomgeving of op de sportvereniging. Zorg er samen met buurtgenoten, collega’s of clubgenoten voor dat uw omgeving hartveilig is.

U kunt helpen!

Word vriend van Veghel HartSave door € 10,- of meer te schenken. Hoe meer vrienden Veghel HartSave heeft hoe meer geld beschikbaar komt voor de aanschaf en het onderhoud van AED’s in woonwijken in Veghel en omstreken.

Voor een bijdrage van minimaal € 10,- via het formulier rechts bent u al vriend. U krijgt dan een speciale vriendenmunt (op te halen bij Restaurant Hertog Jan) waarmee u 10% korting krijgt op uw rekening bij Restaurant Hertog Jan en een cadeaubon van € 10,- te besteden bij Schellen Boek- en kantoorboekhandel in Veghel, vanaf € 25,-.Wordt Vriend voor: € -
Fijn dat u ons steunt!

 

Word óók donateur en maak de gemeente Veghel hartveiliger!

De stichting bestaat geheel uit vrijwilligers. Desondanks kosten de activiteiten van Veghel HartSave natuurlijk geld, niet in de laatste plaats omdat de stichting streeft naar een goede dekking van beschikbare AED’s en deze zo nodig zelf aankoopt. Dat geld wordt beschikbaar gesteld door bedrijven, organisaties en particulieren die de stichting een warm hart toedragen. Uw bijdrage is hard nodig om Veghel en kerkdorpen hartveiliger te maken en te houden!

Ook u kunt bijdragen aan het redden van een mensenleven. Samen kunnen we  voorkomen dat we dierbaren verliezen aan hartfalen.

Doneer of maak een gift over op IBAN nummer NL65 RABO 0122 1429 34 onder vermelding van ‘donatie’.

Fijn dat u ons steunt!

Menu