Help ons!Donatie € -

 

 

Fijn dat u ons steunt!

 

Donaties

Natuurlijk is uw financiële steun van harte welkom. Zonder financiële bijdragen van particulieren en het bedrijfsleven kan Stichting Veghel HartSave haar werk niet doen. Word “vriend van Veghel HartSave” en steun ons.

Stichting Veghel HartSave is een door de Belastingdienst als “goed doel” erkende organisatie (ANBI). Hierdoor kan de stichting uw bijdrage belastingvrij ontvangen en kunt u onder omstandigheden een fiscaal voordeel behalen voor de inkomstenbelasting wanneer u de stichting financieel steunt: uw donatie is fiscaal aftrekbaar.

 

Wilt u meer informatie over hoe u Veghel HartSave kunt steunen? Neemt u dan contact op met een van onze bestuursleden. U kunt ook een e-mail sturen naar info@veghelhartsave.nl.

U kunt Helpen!

Heeft uw buurt al voldoende AED’s? Zijn er voldoende burgerhulpverleners beschikbaar? Kijk eens om u heen in uw woon- en werkomgeving of op de sportvereniging. Zorg er samen met buurtgenoten, collega’s of clubgenoten voor dat uw omgeving hartveilig is.

 

Word óók donateur en maak de gemeente Meierijstad hartveiliger!

De stichting bestaat geheel uit vrijwilligers. Desondanks kosten de activiteiten van Veghel HartSave natuurlijk geld, niet in de laatste plaats omdat de stichting streeft naar een goede dekking van beschikbare AED’s en deze zo nodig zelf aankoopt. Dat geld wordt beschikbaar gesteld door bedrijven, organisaties en particulieren die de stichting een warm hart toedragen. Uw bijdrage is hard nodig om Veghel en kerkdorpen hartveiliger te maken en te houden!

Ook u kunt bijdragen aan het redden van een mensenleven. Samen kunnen we  voorkomen dat we dierbaren verliezen aan hartfalen.

Doneer of maak een gift over op IBAN nummer NL65 RABO 0122 1429 34 onder vermelding van ‘donatie’.

Fijn dat u ons steunt!