Ook dit jaar organiseert Rabobank Uden Veghel de Clubkas Campagne. Veghel HartSave doet uiteraard weer mee, het gaat uiteindelijk om de hartveiligheid in jouw omgeving. Wij kunnen jouw steun daarom dus goed gebruiken!

Ons doel
Het is voor ons natuurlijk super belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het aanschaffen van nog meer AED’s. Om de, door de Hartstichting gehanteerde, 6-minutenzone volledig te maken in Veghel en omstreken zijn er namelijk nog twintig AED’s nodig om helemaal hartveilig te worden. Daarnaast kunnen we door middel van voorlichting en training de noodzakelijke vrijwilligers opleiden tot Burgerhulpverlener. Mensen twijfelen vaak of ze het wel kunnen. Maar na een goede opleiding en met behulp van een toegankelijke en betrouwbare AED kunnen we hulp garanderen op die momenten dat elke seconde telt.

Stemmen 
Van maandag 1 oktober tot en met vrijdag 19 oktober 2018 mogen leden van Rabobank Uden Veghel in totaal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Veghel HartSave ontvangt dan het aantal op hen uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Het zou natuurlijk fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Veghel HartSave. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op Rabobank.nl/udenveghel. Alvast hartelijk bedankt voor jouw steun!

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.