Laat jouw stem horen en steun Veghel HartSave!

Rabobank Uden Veghel draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Uden Veghel stelt maar liefst €130.000,- beschikbaar. Ook Stichting Veghel HartSave doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van dinsdag 3 oktober tot en met maandag 16 oktober 2017 mogen leden van Rabobank Uden Veghel in totaal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is dus geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €130.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij, Veghel HartSave, ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor Veghel HartSave belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de aanschaf, het beheer en het onderhoud van nieuwe AED’s zodat de belangrijke 6-minutenzone van de Nederlandse Hartstichting in Veghel geoptimaliseerd kan worden. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Veghel HartSave tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Kijk voor meer info en laat hier je stem achter!

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.