Veghel HartSave heeft, in opdracht van drie bedrijven aan de Marconiweg 1-2-4, zijnde: Boley Openhaarden BV, Emka Benelux en Van Leiden Interieur, een AED geplaatst. Boley Openhaarden BV heeft de AED aan hun gebouw aan de Marconiweg 1 in Veghel laten bevestigen en daarmee zijn ze de locatiehouder.

De AED is van de laatste generatie AED’s te weten de Physio-Control LIFEPAK CR-2 AED WIFI en is geplaatst in een functionele ROTAID-kast met elektriciteit en verwarming en dus wifi verbonden.

De logistieke groep van Veghel HartSave heeft de AED geplaatst op 24 april en is 24/7 per week, tien jaar lang operationeel beschikbaar en aangemeld bij het Alarm-communicatiesysteem: www.hartslagnu.nl.

Juist door het 24/7 beschikbaar stellen van deze AED, niet alleen voor hun eigen medewerkers maar ook voor de gehele omgeving nemen de drie bedrijven een groot maatschappelijk betrokken en verantwoordelijkheidsgevoel in het vergroten van de hartveiligheid in hun omgeving en vergroten hiermee tevens ook de belangrijke zogenaamde 6-minutenzone van de Hartstichting.

Op 16 mei zijn diverse medewerkers van de drie sponsoren aanwezig geweest bij een voorlichtingssessie met demonstratie, verzorgd door Veghel HartSave, zodat zij allen zijn geïnformeerd over het nut en het doel van dit mogelijk levensreddend AED-apparaat. Een AED wordt gebruikt bij de reanimatie van een persoon met een hartstilstand.

https://www.kliknieuws.nl/regio/stadskrantveghel/algemeen/152685/drie-bedrijven-slaan-handen-ineen-en-hangen-aed-op-

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.